Darkest Powers Romania
Bine ati venit pe primul forum romanesc dedicat seriei Fortele Raului Absolut. Pentru a putea sa-l vizualizati in intregime, conecati-va sau inregistrati-va.
La cat mai multe posturi!
Echipa FRAR

The first Romanian forum dedicated to this book series


You are not connected. Please login or register

My characters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 My characters on Fri 18 Feb 2011 - 20:25

Vivianne.

avatar
Admin
Admin
Nume: Aylin Boleyn
Vârstă: 21 de ani
Fiinta:Aylin este o tanara vampir ce poseda o indemanare de invidiat pentru varsta ei frageda.Trasformata la varsta de 19 ani,a incercat sa invete cum sa se descurce pe cont propriu.Pe timpul zilei este protejata de colierul ei primit de vampiri in seara transformarii.
Infatisare:Chipul unei tinere,dar in acelasi timp al unei femei,ochii caprui si parul saten ii dau un aer sexy dar in acelasi timp elegant.Inaltimea ei este de 1.70m.
Descriere:Se intelege bine cu oamenii,se poate controla in preajma unui om fara prea mult efort depus si crucifixele nu o afecteaza deloc.Modurile prin care poate fi ucisa sunt focul si decapitarea,lucruri destul de dificile deoarece necesita apropiere.
Se hraneste cu ambele feluri de sange:cel uman si cel de animal.Nu se sfieste sa spuna ceea ce este,in acelasi timp este si o persoana intelegatoare si iubitoare,poate din cauza vechii ei naturi.
Imagine:Nume:Rosemarie Huntington
Vârstă:20 de ani
Fiinta:vrajitoare
Descriere:Inalta,cu un corp demn de un model,ochii albastrii si parul blond,Rose poate fi o adevarata ispita in randul barbatilor.Are un caracter puternic,obtinand mai mereu ceea ce-si doreste.Chiar daca o ascunde prin cuvinte urate si felul ei de a fi,Rose este si o timida...comportandu-se adeseori copilaros.
Imagine:


____________________________

Maybe I am a total bitch,did you ever think about that?
I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.http://trust-breeds-trust.tumblr.com/

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum