Darkest Powers Romania
Bine ati venit pe primul forum romanesc dedicat seriei Fortele Raului Absolut. Pentru a putea sa-l vizualizati in intregime, conecati-va sau inregistrati-va.
La cat mai multe posturi!
Echipa FRAR

The first Romanian forum dedicated to this book series


You are not connected. Please login or register

InuYasha

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 InuYasha on Mon 7 Mar 2011 - 21:29

Andruska

avatar
Admin
Admin
InuYasha (犬夜叉), titlu complet InuYasha, a Feudal Fairy Tale (戦国御伽草子 犬夜叉 Sengoku Otogizōshi InuYasha, lit. "Warring-States Fairy-Tale Book: InuYasha"), este o serie manga japoneză scrisă şi ilustrată de Rumiko Takahashi. A avut premiera în Weekly Shōnen Sunday pe 13 Noiembrie, 1996 şi s-a încheiat pe 18 Iunie, 2008. Seria urmăreşte aventurile unui grup format dintr-o studentă de liceu ce călătoreşte în timp, un semi-demon, un călugăr desfrânat, un demon vulpe, un vînător de demoni, şi o nekomata în timpul perioadei Sengoku în căutarea fragmentelor Giuvaierului Sacru (Shikon no Tama) înainte de a cădea în mâni nepotrivite, în special ale lui Naraku.

Seria manga a fost adapted într-un anime de 167 episoade produs de Sunrise. Masashi Ikeda a regizat primele 44 de episoade, după care Yasunao Aoki a regizat restul seriei. InuYasha a avut premiera pe Yomiuri TV în Japonia pe 16 Octombrie, 2000 şi a fost difuzată până pe 13 Septembrie, 2004. Seria anime s-a încheiat fără un final concludent al poveştii.

În 2002, seria manga a câştigat Premiul Shogakukan Manga pentru cel mai bun titlu shōnen al anului.

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum