Darkest Powers Romania
Bine ati venit pe primul forum romanesc dedicat seriei Fortele Raului Absolut. Pentru a putea sa-l vizualizati in intregime, conecati-va sau inregistrati-va.
La cat mai multe posturi!
Echipa FRAR

The first Romanian forum dedicated to this book series


You are not connected. Please login or register

Works

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Works on Sat 12 Feb 2011 - 9:16

Bambi

avatar
Admin
Admin
Kelley Armstrong s-a nascut in 1968, intr-o familie tipica de clasa mijlocie. A absolvit Facultatea de psihologie la University of Western Ontario. In prezent este dedicata in intregime scrisului, este casatorita, are trei copii si locuieste in Ontario, Canada. Seria Women of the Otherworld are zece volume, primul fiind cel de fata, iar ultimul fiind anuntat pentru lansare in toamna lui 2009.Cel de al saptelea roman al seriei a fost declarat bestseller New York Times in mai 2007. Prima serie de carti pe care a scris-o a fost “Femei din lumea de dincolo” (The Women of the Otherworld). Primul volum Bitten (Luna Plina) a fost lansat pe piata in anul 2001 si s-a bucurat de un mare success.
Seria in fiecare volum are cate un personaj principal care apartine de lumea supranaturala (vrajitoare, varcolaci, fantome, samani, demoni si vampiri).Pana in prezent seria cuprinde unsprazece titluri, iar anul acesta va fi lansat si cel de-al doisprezecelea volum.

http://frar.forumz.ro

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum