Darkest Powers Romania
Bine ati venit pe primul forum romanesc dedicat seriei Fortele Raului Absolut. Pentru a putea sa-l vizualizati in intregime, conecati-va sau inregistrati-va.
La cat mai multe posturi!
Echipa FRAR

The first Romanian forum dedicated to this book series


You are not connected. Please login or register

Regulament

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Regulament on Fri 11 Feb 2011 - 14:01

Andruska

avatar
Admin
Admin
Atentie! Inainte de toate, trebuie sa va anuntam ca personajele voastre nu pot fi personaje "super puternice". Adica daca aveti un personaj varcolac, implicit acesta nu poate fi semi-demon sau vrajitor. Si asa mai departe. In schimb puteti avea un personaj cu puteri supranaturale, care sa aiba si o singura putere secundara, cum ar fi (telepatie, telechinezi, etc). Sa incercam totusi sa pastram o egalitate intre personajele noastre.


1. Inainte de a posta, userul este nevoit sa-si creeze un personaj in cadrul acestui board, intr-un topic nou.
2. Un user are voie sa aiba un maxim de trei personaje, care vor fi prezentate intr-un singur topic.
3. Pentru a putea incepe sa postati, trebuie sa fiti atenti lapovestea RPG-ului si la ce au postat userii inaintea dumneavostra.
4. Atunci cand postati cu un personaj, trebuie sa fitit atenti unde o faceti. Adica, daca personajul x este la cantina la o sueta cu personajul Y, atunci aceste doua personaje nu pot fi si in curte la un meci amical de basket. Aceasta regula nu este valabila si la sectiunea RPG Special.
5. Nu va folositi personajele pentru a ataca un user cu care aveti o disputa, va rugam ca in cazul in care sunt doua personaje in tabere contrarii sa se "Certe" in limitele bunului simt.
6. Pentru ca un post sa nu fie considerat un SPAM, acesta trebuie sa contina minim un rand intreg.
7. Scenele XXX sunt permise atata timp cat sunt realizate in limitele bunului simt, fara descrieri prea detailate.
8. Pentrru a putea sa deosebiti replicile personajelor de ale dumneavoastra, trebuie sa folositi OOC (Out Of Character) si BIC (Back In Character).
9. Puteti folosi replici colorate, dar culorile trebuie sa fie placute si nu stridente. Atentie, culoarea ROSU este interzisa, aceasta fiind folosita de catre Staff pentru a edita post-uri si a da avertismente. De asemenea odata ce ati ales o culoare/font unui personaj, nu puteti sa o mai schimbati.
10. Puteti scrie atat la persoana intai, cat si la a III-a. Dar gandurile si mesajele telepatice vor fi scrise in italic.
11. Power Play-ul este INTERZIS. Prin power play se intelege folosirea unui personaj ce nu va apartine, fara acordul userului care il detine. Adica nu aveti voie sa faceci nicio referinta la el, nici macar ca vantul i-a ravasit parul, caci s-ar putea ca posesorul sa vrea ca vantul sa-i-l aranjeze.


* Regulile vor fi schimbate, atunci cand va fi nevoie, de aceea sunteti rugati sa verificati periodic regulamentul.

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum